8.05.2008 г., 21:15 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
820 0 6
Съдба е нашата среща -
ново начало за теб и за мен.
Любов истинска, страстна, гореща.
Любов, затворила сърцата ни в плен.

Ти си всичко, всичко за мен,
аз съм слънцето на твоя ден.
С теб са свързани мечтите,
без теб са толкоз сиви дните.

Бъди до мен, дай ми сила,
закриляй ме, обичай ме до край,
Любовта ни да е нестихваща стихия,
в сърцата да грее любовен плам.

Живота заедно да извървим -
тревоги, радости със тебе да делим.
"Обичам те" да чувам всеки час.
Обичам те - до теб ще бъда винаги и аз.

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??