31.10.2008 г., 21:46 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
525 0 0
        Обичам те

Обичам те, защото ти си
миг неповторим - като живота.
Защото  ти си вечност -
мамеща и непозната.

Обичам те, защото съществуваш,
макар и да не знам къде?
Защото твоите минути
до  болка стягат моето сърце.
 
Обичам те - словата онемяват,
разстреляни в безкрайността...
 

 



© Снежана Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??