28.11.2008 г., 6:45 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
2750 0 7
Обичам да гледам светлината в очите ти.
Обичам да слушам нежния ти глас.
Обичам допира на кожата ти.
Обичам те безкрайно аз.
Любовта си с думи
аз не мога да опиша,
но знай, че имам топло сърце,
което винаги ще те обича.
Не вярвах, че на мен се случва това.
Не вярвах, че мога да бъда щастлива.
Мислех, че любовта е една лъжа,
а се оказа най-прекрасното в света.
Сега съм много щастлива
и чувствам се отново жива,
защото знам какво е любовта
и знам, че за нас е предназначена тя!!!
Посветено на Симо
08.01.2008год.

© Марияна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??