6.03.2009 г., 12:01 ч.  

Обичам те! 

  Поезия » Любовна
877 0 4

Философия

 

 

Обичам те! Сега. Това е.
А другото е само миг,
забързан, кратък и нехаен.
А другото е само вик...

Обичам те! Не с разум траен,
а с пролетната ярост на кръвта,
която философия не знае,
но побеждава. И кипи. Сега.

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??