17.02.2013 г., 12:06 ч.

Обичам те... 

  Поезия » Любовна
659 0 1

Обожавам всеки твой малък навик,

Без теб дъх едва мога да си поема.

И броя минутите до края - миг по миг,

Чакам поредната доза от теб да си взема.

А от вълнение целия като лист треперя,

Мигом щом за теб си помисля или те зърна.

 

Ти не се страхувай! Изгубиш ли се – ще те намеря!

Есенна слана дори да ме попари – ще се върна...

                                                                                         ... ще те прегърна

Винаги до теб ще бъда в радост и тъга,

А зная, ти също тъй ужасно силно го желаеш.

Няма място в тази болка наша за вина

И Аз безкрайно те обичам – искам да го знаеш!!!

© Станчо Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??