23.11.2011 г., 6:06 ч.

Обичам те! 

  Поезия
512 0 2

Любов ли е, да я опиша,

римите не стигат, за да я напиша.

Колко те обичам? – До полуда!

Искам да ти кажа – на мен ми пука!

 

Не искам никога да те изгубя

и ще направя всичко, само с теб да бъда!

На края на света за тебе бих отишла,

само с мене да си… само с тебе дишам!

 

Със теб живея, със теб съм жива,

в любовта ти нежна съм се скрила.

Потърси ме там в сърцето твое,

нищо, че понякога е тъпкано с завои!

 

Обичам те! Не знам дали го осъзнаваш.

И в ада бих живяла, щом си заслужаваш!

Океан сълзи за тебе бих изляла,

само да сме двама, само да сме двама!

 

 

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • Океан сълзи за тебе бих изляла..

    Какво ли не правим за тая любов и на какво ли не сме готови за нея.
    А тези две парещи думички ,,Обичам те'' как могат да променят живота ти,да те зарадват и натъжат...Ех,тази любов!
    Поздравления за стихотворението!
Предложения
: ??:??