Любов ли е, да я опиша,
римите не стигат, за да я напиша.
Колко те обичам? – До полуда!
Искам да ти кажа – на мен ми пука!
Не искам никога да те изгубя
и ще направя всичко, само с теб да бъда!
На края на света за тебе бих отишла,
само с мене да си… само с тебе дишам!
Със теб живея, със теб съм жива,
в любовта ти нежна съм се скрила.
Потърси ме там в сърцето твое,
нищо, че понякога е тъпкано с завои!
Обичам те! Не знам дали го осъзнаваш.
И в ада бих живяла, щом си заслужаваш!
Океан сълзи за тебе бих изляла,
само да сме двама, само да сме двама!
© Дарк Стефанова Todos los derechos reservados