29.10.2010 г., 21:31 ч.

Обичам те... 

  Поезия » Любовна
751 0 0

Косата ти мека,
като нежен розов лист.
Очите ти дълбоки,
като бездънното небе.
Бузите ти топли,
като огъня, горящ в сърцето ми.
Устните ти страстни,
като гореща нощ, тънеща в мрак.
Чувствам любовта да ме изгаря.
Чувствам колко много искам устните си до твойте да опра.
Чувствам как сърцето ми не спира да те иска.
Болката, че не съм до тебе, е неописуема.
Искам да видя твоето нежно лице до моето сега.
... ОБИЧАМ ТЕ...

© Свилен Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??