22.04.2009 г., 7:52 ч.

Обичам те! :) 

  Поезия » Любовна
3710 0 6

Приказно вълшебниче,
това, което обичам да правя,
е денонощно, вълшебниче, за теб да мечтая!
Това никой няма да ми отнеме,
те... мечтите... не създават проблеми!
Сърцето и душата остават чисти,
и безкрайно щастливи са моите мисли.
Пиша за любов, разбира се, много,
защото за друго просто... не мога.
ЛЮБОВТА ми към ТЕБ, вълшебниче мило,
е чувство прекрасно!
Това на мнозина не е съвсем ясно.
Отдавам се изцяло на това чувство!
Това е ЛЮБОВ, вълшебниче, а не просто... изкуство.
ЛЮБОВТА ми е красива и най-романтична,
тя от лоши мисли е предпазена
и само за ТЕБ, вълшебниче, е запазена!
Роди се спонтанно, чиста, непринудена,
като че ли стана от дълъг сън събудена.
ОБИЧТА ми, миличко, е само моя и на никой друг!
Родена за ТЕБ, вълшебниче приказно,
... от сърчицето ми,
идваща с най-чистия и искрен звук!

 

 

Посветено на моето приказно вълшебниче V...! :)

22.03.2009 г.

 

© Любов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И ти си вълшебна, слънчице
  • Това много ми допада..." това, което обичам да правя,
    е денонощно, вълшебниче, за теб да мечтая! " Чудесно е!
  • Само така, влюбено момиче!
  • Любовта е прекрасно чувство! Пожелавам ти никога да не те напуска! Успех!!!!
  • Благодаря
  • Прекрасно е!
    Особенно това - "те... мечтите... не създават проблеми!" много ми допада! Поздрави
Предложения
: ??:??