7.12.2013 г., 21:04 ч.  

Изстинали 

  Поезия » Друга
603 0 1

    Изстинали

Откъснати в безграничния хаос
две ръце изстинали са от мъка.
Погубена е една любов – фантазия.
Спести фалшивата куртоазия.

Изчерпани съзнателно кладенците,
илюстрират чудовищен пейзаж.
До вчера къпеха се в любовта,
а днес няма я на куката стръвта.

Закъсняла е справедливостта.
Молбите станали са изкупление.
Дупките събуждат спомен,
преобразени в тъжен помен.

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Редактирано!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ИСТИНСКА КРАСОТА!!Това произведение излъчва толкова МНОГО ТОПЛИНА, ЧИСТОТА, НЕЖНОСТ и ЛЮБОВ!!БРАВО НА ТЕБ!!Истински докосваш!!!МНОГО си ТАЛАНТЛИВ!!МНОГО МИ ХАРЕСА!!!!!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??