6.08.2008 г., 13:19 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
1070 0 3
Обичам те



Обичам те - сякаш викаше сърцето лудо в мен...

обичам те - и желая те силно всяка нощ и всеки ден...

обичам те - дори когато правиш така, че да боли...

обичам те - и зная, че обичаш ме и ти!!!

Ти - защо не дойдеш и не ме прегърнеш

и самотата във целувка да превърнеш...

Защо си само миг болезнен, моля те, кажи...

Само ти с грешна нощ ме накажи!

Ето те - отново се промъкваш във съня ми,

промъкваш се и изпиваш ти до дъно любовта ми,

аз обречена съм твоя цял живот да бъда, знам...

Без мене, мили, ти оставаш сам!

Зная, че и ти не искаш пак да съмне,

недей да криеш, че сърцето ти за мене силно тръпне...

Знам, за мен душата ти е жадна,

копнея тази нощ за миг да те открадна!!!

© Маргарита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви за топлите думи!!!
  • Обич...силна,дано е споделена!
  • "обичам те - дори когато правиш така, че да боли...

    обичам те - и зная, че обичаш ме и ти!!!"-Тези редове ми напомниха един скорошен разговор.Бях казала "Нервиш ме", а той ми отговори "Обичам те!И щом ми се ядосваш, значи и ти ме обичаш" Беше много сладко! Благодаря ти за този стих, напомни ми хубавото чувство.

Предложения
: ??:??