21.09.2007 г., 16:48 ч.

Обичам те 

  Поезия
1089 1 2
Обичам те силно,
обичам те, както никой друг до сега.
Обичам те, но ти не ме разбра
и отхвърли обичта.
Но аз ще те обичам вечно,
където и времето да ме отведе
и нищо не ще изтрие те
от моето сърце!
И със спомена за теб
аз вечно ще живея с мисълта,
че с теб някога
ръка за ръка вървях.
А тоз спомен топли
с пламъка пламтящ моята душа.
И сега, когато пиша тези редове,
блянът ми за теб
така силен е,
че кара моето сърце
в гърдите ми да бие лудо.
Но всичко туй
с думи описва се едва
и все пак стига само това
"Обичам те" да изрека!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??