11.06.2011 г., 17:44 ч.

Обичам те! 

  Поезия » Любовна
27323 4 0

Обичам те!

Обичам усмивката ти!
Обичам да я гледам всеки ден.
Да виждам как кара очите ти да блестят.

Обичам очите ти!
Обичам да ме гледаш с онзи поглед, който казва "Прегърни ме...";
с онзи, който казва "Имам нужда от теб...";
с онзи, който казва "Обичам те...".

Обичам да потъвам в погледа ти!
Обичам да съм в прегръдките ти!
Обичам да усещам как пулсът ти се слива с моя!

Обичам ръцете ти!
Тъй силни и въпреки това пълни с нежност и любов.
Обичам, когато ги заровиш в косата ми!
Обичам, когато галят лицето ми!

Обичам,  когато ме караш да се смея!
Обичам, когато се грижиш за мен!
Обичам, когато ми казваш:
"Обичам те!"

© Розали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??