2.06.2009 г., 19:54 ч.

Обичам те! - Благодаря! 

  Поезия » Любовна
709 0 1

Обичам те! - Благодаря!

Това трябваше да кажа,

не да вярвам на празни слова.

Уморих се безнадеждна да съм,

самотна сълза по лицето, чертаеща бразда.

В безсънните нощи в леглото стоя,

а ти си навън,

в хаос е света.

Истина си,

а аз лъжа...

Лъжлива е любовта...

Не вярвам!

Трябваше да бъде просто

"Обичам те! - Благодаря!"

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??