5.09.2008 г., 10:14 ч.

Обичам те до болка 

  Поезия » Любовна
2999 0 1
Обичам те до болка!


В зората на моите мечти
се раждаме аз и ти.
Омаяна в ръцете ти горя
и ехти песента на Любовта.

Всяка една усмивка твоя
дава порция щастие на душата моя.
Шепнеш ми думи красиви
и тръпки ме побиват игриви.

Рисуваш нежно с ръка моите черти,
а сърцето ми полита към райските врати.
Очите ми в твоите потъват с лекота
и прегръщат ме спокойствие и топлота.

Караш ме да чувствам с всички сетива,
караш ме да виждам красотата на Света.
Благодарение на теб живея
и за теб винаги ще грея.

Мисълта ми образа ти все чертае,
всичко в мен да си тук желае,
чувствата ми прескачат всички граници нормални,
Лудостта оплита ме в мрежите си трайни.

Обичам те и искам да си с мен
всеки миг, всеки ден.
Без теб боли и чувствам празнина,
ти си всичко... всичко за мен на таз Земя!

© Пепел от Рози Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??