Обичам те, любима.
Обичам те, любов.
Любов неповторима,
изречена в любов.
Любов несътворима,
превърната в любов.
Единствена и нежна,
прегърната, желана,
потръгнала нанякъде,
да се наричаш пак
любов.
Обичам те любима,
наречена – любов.
Спи сънищата наши
изречени в любов.
Но ако някой идва,
или рече да си отива,
в прегръдките ни сладки,
дори и да не трябва,
дари го пак с любов...
Макар, че помежду ни
ще бъде пак любов...
© Цветан Бекяров Всички права запазени
Поздрвления!