18.02.2008 г., 20:08 ч.

Обичам те на обратно. 

  Поезия
631 0 4
И твоя няма да съм...
както ничия не бях.
Единствено на сън,
без теб умирах.

И твоя ще съм.
Както много пъти
тяхна бях...
И тебе виждах...

... Но не съумях...
И на себе си завиждах,
че едната те обича,
че другата от тебе се отрича.

И твоя няма да бъда.
Ти си идеал.
Но нека да сбъдна,
да взема, каквото си ми дал...

Обичам те на обратно.
Като лудост в човешки очи.
Обичам те непонятно,
кой ли може да го заличи ?


© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??