2.01.2008 г., 12:48 ч.

Обичам те, но... (посветено) 

  Поезия » Любовна
749 0 5

Посвещавам стихотворението на моята половинка - Иво Младенов Иванов... Скромен подарък за навършването на 8 -я месец от нашата връзка :) {}Искам да му благодаря за търпението и копромисите, които ми е правил! Мисля, че сега е момента да кажа... Мило, прости ми за грешките! Обичам те !

 

 

Обичам те, но...

 

Обичам те!

Погледна ли очите твои,

Подлудяват ме...

И в мене искам да се влееш...

Да, изгаряй ме...

И да викам аз от болка.

Не, не спирай, не!...

Целуни ме,

с устните, жадни за страст.

Прегърни ме

със силни ръце, за да усетя власт

над мене

и сърцето ми да се моли и да боли.

Окови ме,

нека съм с тебе до края на твоите дни.

Накажи ме,

защото те ревнувам и кълна очите ти.

Унижи ме,

нека усетя как си се чувствал преди...

                     ***

Кажи ми!

Дълбоко наранен ли си бил?

Защото аз така се чувствам сега...

Кажи ми!

От чужди погледи дали си се крил,

унижен до болка и с опетнена душа...

Остави ме...

Толкова много те нараних,

че нямам право да съм с теб...

Забрави  ме,

в себе си вината скрих

и предадох своето сърце...

                  ***

Да, знам, че ме обичаш

и не искаш да си тръгвам аз,

но искаш ли да продължавам

с мойта ревност и власт?

Аз искам да те притежавам,

да бъдеш мой до сетния ден...

Само с думи... те задушавам,

още искаш ли да си със мен?

 

 ПП: Обичайте се, сдържайте ревността си, защото заради нея можете да изгубите любовта... Аз попаднах на човек, който доста търпи капризите ми, но и ме наказва и ми показва правилния път. Трябва да се учим от грешките си, а не да ги повтаряме. :)

 

                                                         Обичам ви всички! Поздрав и усмивка! :)

 

 

 

 

 

 

 

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колкото по-рано се отървеш от ревността,
    толкова по-добре за любовта!!!
    Хубава творба!!!
  • Мен също много ме мъчи ревността и я оставям да се излее в стиховете.Така тя си отива-бавно и сигурно,но лошото е ,че понякога се връща...Поздравления за стиха!!!
  • Любовта е взаимен компромис! Бъди обичана, обичай...
  • и аз те обичам...!
    Бъди щастлива!
    с много обич.
  • Чудесно посвещение!!!
    В любовта и двамата трябва да правят компромиси. И двамата трябва еднакво да прощават, и ако е възможно да не грешат.
    Поздравления, Вили!!!
Предложения
: ??:??