31.08.2007 г., 13:05 ч.

Обичам те, обичаш ме... 

  Поезия
933 0 3


Обичам те, защо тогава плача?
Обичам те, защо ме тъй боли?
Обичаш ме - така ми каза в здрача,
потъваш в мен, когато сме сами.

Обичаш ме, а с думи ме раняваш.
"Обичам те!" - по тебе аз крещя.
Обичаш ме и пак ме утешаваш...
"Обичам те!" - отново те зова.

Обичам те и в тебе аз се врекох,
обичаш ме и станахме едно.
"Обичам те" - аз думите изрехох,
дарих навеки своята любов.

13.08.2007

© Кремена Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??