25.03.2009 г., 0:58 ч.

Обичам те (с видео) 

  Поезия » Любовна
657 0 5

 

 

ОБИЧАМ ТЕ

Обичам те, обичам те, обичам те,
разнася вятърът гласа ми в тишината,
като послание, отправено към теб,
като гълъби, отлитащи в простора.


Обичам те, обичам те, обичам те,
в главата ми въртят се тез слова
и миг спокойствие не мога да намеря,
щом не си до мен или не чуя твоя глас.


Обичам те, обичам те, обичам те,
на теб не ти се вярва, зная,
и в това е моята тъга,
моята болка, та дори и самота.


Обичам те, обичам те, обичам те,
мога да повтарям с часове,
да викам, да крещя, да вия ако трябва -
само да има смисъл от това.


Мога морето наведнъж да пресуша,
със замах звездите да съборя,
мога слънцето да изгоря
и вятъра безумен да надбягам.


Мога всичко, ти само ми кажи онези думи,
които от теб жадувам толкова да чуя,
ти само тях ми изречи и после всичко ще направя,
за теб - единствената на света.


Но ти мълчиш и нещо все увърташ,
в очите ти на Антарктида ледовете се таят,
а във сърцето ти -
на Сахара пустотата.


Обичам те, обичам те, обичам те,
ще продължавам да твърдя
и нещо във гърдите ме боли
и за теб тупти безумно лудо.


Обичам те, обичам те, обичам те,
дори да станеш друга ти,
дори в друг някой да се влюбиш,
знай - аз пак ще те обичам.


 

                  Изпълнение на живо:   Видео >>>

 

 

 

 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??