18.11.2013 г., 18:13 ч.

Обичане 

  Поезия » Любовна
449 0 1

Обичане

Подреждаш живота ми.
С дума, с жест, с усмивка
казваш ми хиляди неща.
Докосваш душата ми,
а аз те дишам тръпнещ.
Рисуваш сърца в сърцето ми,
жаден пия те с устни, палиш ме,
целуваш ме, оставяш ме без дъх,
очи затварям, целувай ме още.
Изтриваш парченца самота,
попивам те в себе си. Ухаеш.
Събираш ме в сълза,
събирам те в стих.
Събираме се в обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??