Обичане - това е храм.
Домът е на душата.
Сърце на длан.
И слънце във ръката.
Това е свобода.
Обичаш без замяна.
Без искане и без цена.
От тебе преживяна.
Дори ако си тръгва,
дори от корен да изтръгва -
любовта със обич изпрати
и щастие ù подари!
© Румяна Всички права запазени