3.04.2008 г., 7:20 ч.

Обичаш ли? 

  Поезия » Любовна
922 0 1

 Обичаш ли, обичай ме изцяло. 

Обичаш ли, недей ме наранява,

обичай ме с цялото си тяло,

с душата си, незнаеща забрава.

Обичаш ли, обичай мен самата

и в хубави, и в лоши времена,

обичай ме със сила непозната,

обичай ме, защото съм жена.

Обичаш ли, недей лъжи изрича,

в сърцето те ще ме ранят,

сълзи в очите ще се стичат,

сълзи от кръв безспирно ще горят,

защото моето сърце и то обича.

И нека в пътя труден бъдем заедно,

и в радостите нека сме едни.

Обичаш ли, обичай ме безкрайно

и аз ще те обичам до последните си дни.

 

 

© Албена Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, Бени!
    Чувствен и силен стих!
    Поздрави!
    Добре дошла при нас! Желая ти удовлетворение!
Предложения
: ??:??