18.06.2009 г., 15:02 ч.

Обичаш ли - ще бъдеш обичан 

  Поезия » Любовна
2377 0 12

Обичаш ли - ще бъдеш обичан

 

 

Аз щастлив съм, моя любов,
защото имам кого да обичам!
Радост ти си в живота суров
и с тебе се чувствам различен.


Ти си мойта единствена мисъл,
на живота горчив - сладостта...
и в стих аз дори съм описал,
как ми върна, Любов, младостта.


Не се оглеждам за друга жена,
за мен ти си единствена, мила!
От теб научих аз мисъл една:
„Обичаш ли - ще бъдеш обичан!"

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??