17.09.2013 г., 11:01 ч.

Обичта на Зара 

  Поезия » За деца
616 0 5

Думичките срича

мъничката Зара,

толкова обича

буквите, буквара.

 

Буквите научи,

да ù бъде леко.

Знае: ,,Който учи,

стига надалеко."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Вас скъпи първокласници,пожелавам ползотворна работа!

Нека това стихотворение бъде като мото във Вашата ученическа дейност!

Ваша Дияна Михайлова

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??