17 сент. 2013 г., 11:01

Обичта на Зара 

  Поэзия » Для детей
623 0 5

Думичките срича

мъничката Зара,

толкова обича

буквите, буквара.

 

Буквите научи,

да ù бъде леко.

Знае: ,,Който учи,

стига надалеко."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Вас скъпи първокласници,пожелавам ползотворна работа!

Нека това стихотворение бъде като мото във Вашата ученическа дейност!

Ваша Дияна Михайлова

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??