29.08.2006 г., 8:32 ч.

Обикновена 

  Поезия
681 0 9
Ще бъда различна,
еднаква,
най-земна,
абстрактна,
покорна
и свята,
разблудна,
устата,
красива,
желана,
по-грозна
от дявол;
ще мразя,
обичам,
ще хваля,
отричам,
ще тръгвам,
ще спирам,
ще бягам,
ще идвам;
ще зная
и мога,
и няма да мога;
ще моля,
ще властвам
от смърт
по-опасно;
с тебе ще бъда,
ще бъда самичка,
от звяр по-свирепа,
по-мила от птичка,
и пак аз оставам
за тебе едничка,
защото познавам,
че ти ме обичаш.

© Весела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??