9.12.2011 г., 21:45 ч.

Обикновени рисунки - 30. Скрежност 

  Поезия » Пейзажна
790 0 15

Обикновена рисунка. Утринно ледена е!
Б.

Ледено студени

нишки

крехка Тишина…

Стаени

в твърдата си форма

искрят…

Искрят бездумно

капчици вода…

 

Б. Калинов

09.12.2011г.

Пловдив

Художник: Б. Калинов – „Скрежност”

Комп. рисунка.

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??