25.01.2012 г., 15:43 ч.

Обикновени рисунки - 37 Помниш ли? 

  Поезия » Любовна
442 0 2

 



Помниш ли всички мигове?
Искрящи, изгарящи фотони
в буйна радост.
Мигновения
в незабравими вечери,
поели и последните
частици сладост...
А може би това са само думи.
Преписани отнякъде...
За някого.
Неводещи до нищо.
Непомнещи за всичко
помежду ни?!

Б.Калинов
24.01.2012г.
Пловдив

 

 

 

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??