30.03.2014 г., 23:05 ч.

Обикновени рисунки - 72. Пролет 

  Поезия » Любовна
1023 0 0

 

В твоите очи е...

Пролетта!

Слънчева,

усмихната,

красива.

През облаче

надничат

топлите лъчи,

а Родопа

в далечината

кипри се

щастлива.

Виждам - знае,

че зелената

премяна

страшно много

ù отива,

но, някак

скромно си

мълчи...

 

15 март

2014 г.

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??