5.07.2013 г., 12:36 ч.

Облачно 

  Поезия
481 0 9

Днес светът ми е облачен.

Без дъждове.

Само облаци – едри и купести.

Как да пееш на птици в такова небе?

Как да влееш живот на минутите?
Днес светът ми се сърди.

Не пасвам добре

в добре ушитата му ръкавица.

Аз вървя –

пък макар и на на зиг-заг – напред.

И се моля за странните птици.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??