1.06.2016 г., 12:51 ч.

Обожествявам те 

  Поезия » Любовна
971 1 13

Обожествявам те, с любов те нося

в сърцето си като безценен дар

и друго от съдбата си не прося,

щом тя е моят праведен олтар!

 

Щом ти и аз живота си сме слели

в един безкраен, неорисан път,

над който боговете, онемели

в безсмъртната си праведност, стоят!

 

Но някога едва ли ще усетят

как с допира си топлите тела

сърца разпалват и душите светят

с най-ярката неземна светлина!

 

Обожествявам те, с любов те нося

в сърцето си като безценен дар

и друго от съдбата си не прося,

щом тя е моят праведен олтар!

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??