21.09.2010 г., 15:16 ч.

Образ на мъж 

  Поезия » Любовна
823 0 7

Образ на мъж

 

Да пипна твоята коса,

но как,

изпепелена от сезоните

жарава...

Да ти оставя ли мястото

до мене,

да поседнеш тихо,

да погалиш

самотното ми рамо...

Да те прегърна ли

във този час,

несбъднати усмивки

ме докосват...

Да спирам ли дъха ти

всяка сутрин,

или да те потърся

във съня си...

Да те направя ли мечта

във грешните си мисли,

или да те пусна

да побегнеш...

Да се протягам ли към тебе

образ от безкрая,

или да броя дни и часове

без тебе...

грях е да си само образ...

фино влязъл в мойте мисли...

 

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??