7.01.2009 г., 19:08 ч.

Обречена любов 

  Поезия » Любовна
672 0 0
Обречена любов

Обречена любов във мен гори,
не ден, не месец вече мина!
Душата ми изстрадала боли
и чувства те като частица неделима!

Да, зная, нямам право аз да съм до теб.
Обречен си на друга ти в живота.
Но две сърца така с една лъжа рани,
с една живееш, но обичаш друга!

Отчаяна е моята любов,
обрекла ме на цял живот страдание,
надявах се, че ти ще си готов
да издържиш на това трудно изпитание!

Но ти избяга, скри се зад лъжи.
Избягваш ме, макар че ме обичаш!
Дано поне във друг живот се срещна с теб!
И рай ще бъде там, а тук е адът!




© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??