26.09.2008 г., 14:28 ч.

Обречени думи 

  Поезия » Любовна
658 0 7

ОБРЕЧЕНИ ДУМИ

 

 

 

 

С пълни шепи загребах
            от твойта душа
            и изпих най-горчивата чаша
            до дъно.
            Всички скрити мостове
            се заех да руша,
            ала старите рани
            с нова болка изпълних.
            На гърба си понесох
            океан от лъжи.
            Недомислени притчи,
            недокоснати струни...
            Късно... Късно е!
            Лебед там самотен кръжи,
            а над мене валят
            пак обречени думи...

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??