10.06.2007 г., 17:47 ч.

Обречени на любов 

  Поезия
617 0 0

Любовта ни завладя,
посетихме розовия свят на любовта!
Не всичко е омраза, сълзи,
има и любов, има и усмивки.

Любовта е една магия,
това чувство е приказен сън.
Дава смисъл на живота,
няма ли я, всичко става безсмислено.

Обичайте се!
Живейте за мигa,
без задръжки!
Животът е прекрасен!

© Габи Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??