11.02.2008 г., 19:27 ч.

Обреченост 

  Поезия
546 0 2
Имена, гласове и лица
се догонват в среднощните спомени.
И самотната ми Самота
истерично пищи срещу болката
от непривична емоция.
Задържат ме висяща още,
с илюзия за полет, нишките
невидими на паяжина,
прегорели сякаш в нощите ми
от стотици живи погледи.
Много скъпи и... смъртни...
И ме хваща страх...
за мъртвородените пориви
в сребърно-тъжни
часове като този.

© Миш Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за милото посрещане!
  • "И ме хваща страх...
    за мъртвородените пориви
    в сребърно-тъжни
    часове като този."

    Тъжен стих, но хубав! Поздравления, Миме!
    И добре дошла!
Предложения
: ??:??