3.02.2021 г., 10:19 ч.

Обща песен във едно писмо 

  Поезия » Авторска песен
434 3 7
 

Песен нежна, нежна песен моя
си за мене, си за мене ти.
Губя в тебе, губя дъх и воля,
сливам тяло, сливам и следи,
с твоето, със твоите в едно.
Двама сме, но двамата сме сляти,
като букви, букви във писмо,
с получател, с получател Любовта.

/Припев/
Нотите ми, нотите ми пееш,
твоите пък пея, пея аз.
Ти живота ми, живота ми живееш,
аз живея твоя, твоя аз,
а сърцето общо е във нас,
а сърцето е едно във нас.

Песен моя, моя песен нежна,
ти за мен си, ти за мен си, да.
Вечността без тебе не е вечна,
и без любов без теб е любовта.
Няма, няма граници в едното
въпреки, че двама, двама сме.
Букви сме написани в писмото
със подател, с получател, Любовта.
/Припев /
Песен сме, която пеем общо,
моят глас от устните ти пее.
Това е тъй, това е тъй, защото
всеки в другия, във другия живее.
Образът ни образ е един,
двама сме отрекли двойноста.
В образ общ единствен и Любим,
в образът най-свят на Любовта!
/Припев /

14.11.2020.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??