14.01.2008 г., 12:55 ч.

Обувчицата малка на Принцеса 

  Поезия » Любовна
707 0 26
 

 

Със мириса си още си при мене,

с обувчицата малка на Принцеса...

За Коледата ти ми я закичи,

а аз не вярвах, че си се досетил.

 

И упорно в очите ти забодох

въпрос, едва ли толкова тактичен -

дали ти сам си я хареса

или на майчин вкус се бе облегнал.

 

От Пепеляшка взела съм размера

на малките крачета - пестеливо.

За Принца - в сънища надничах,

а той пред мен яви се доверчиво...

 

Тъй, твойта Пепеляшка, без да иска

докосна раната ти на сърцето...

Прости ми, бях толкоз удивена...

обувчицата пазя вътре в мене!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??