14.07.2009 г., 1:11 ч.

Обяснение 

  Поезия » Любовна
592 0 5

 

Мразя те!

Чуваш ли?

Мразя те!

Защото си толкова хубава,

защото си толкова ничия.

От целия свят,

чуваш ли,

изобщо от всички,

само аз не съм влюбен

и изобщо не те обичам!

 

Само насън те бленувам,

че те целувам,

че ти се вричам,

коленичил,

когато се прегръщаш с морето,

а то те гали със вълните си

и слънцето своята сага заплита

с лъчите си.

Сага от истинско злато.

 

А ти си русалка.

Но защо са черни очите ти?

И на кого ми приличаш?

Толкова си нежна и малка.

И сякаш те обичам?

Обичам!

Обичам те!

Макар че си оставаш

ничия.

 

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??