23.05.2006 г., 10:39 ч.

ОБЯВА! 

  Поезия
970 0 3

Обява да пусна реших,
че си продавам сърцето,
раните сам му заших
и прогоних от него детето.

Вярно, малко е овехтяло
и не изглежда много добре,
но поне е почти цяло
и струва колкото две.

Липсват парченца тук-там,
но всяко е чувство повратно,
което съумявах да дам,
без да го търся обратно.

Евтино е, много не искам,
единствено желая в замяна,
всяка емоция да потискам,
предпазен от обич да стана.

Купете го, днес е на сметка,
от него ме отървете без жал,
че чувствам се като в клетка,
в която без кралица съм крал.

Питате се, защо го продавам?...
Защото е пълно с мечти,
а за мечтател вече не ставам,
тъй като друго сърце мечтите уби.

© Николай Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??