18.07.2011 г., 0:19 ч.

Обява 

  Поезия
519 0 1

Аз съм много нещастен човек.

Обичам спокойствието на нощта,

защото тогава не се иска да направя

                                    нещо с някой…

 

Не искам да заспивам и да се събуждам,

за да не дойде утре…

Защото не усещам любовта от сънищата ми.

                                                                     

Сутрин пия три кафета с много цигари…

Усещам страх, вкочаняващ мислите ми…

Ще го изтръгна ли…?

Или той ще бъде с мен завинаги…?!

© Виктор Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??