Jul 18, 2011, 12:19 AM

Обява 

  Poetry
518 0 1

Аз съм много нещастен човек.

Обичам спокойствието на нощта,

защото тогава не се иска да направя

                                    нещо с някой…

 

Не искам да заспивам и да се събуждам,

за да не дойде утре…

Защото не усещам любовта от сънищата ми.

                                                                     

Сутрин пия три кафета с много цигари…

Усещам страх, вкочаняващ мислите ми…

Ще го изтръгна ли…?

Или той ще бъде с мен завинаги…?!

© Виктор Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??