8.09.2009 г., 14:29 ч.

Объркани чувства 

  Поезия » Любовна
820 0 2

Объркани чувства

 

Неясните чувства
носят само беди,
когато никой
над тях не бди.

Да си влюбен
и да не знаеш това,
значи ти си загубен,
а туй е беда.

Да обичаш
и да не го признаваш,
значи себе си отричаш.
Грешка правиш, не го ли съзнаваш.

В себе си чувствата
не е зле да подредиш,
че иначе с действията
много ще сгрешиш.

Трудно е. Знам,
но не невъзможно.
Трябва да го направиш,
защото е неотложно.

Въпреки трудността
на това начинание,
единствено честността
ще бъде твое упование.

© Александра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??