29.05.2006 г., 0:16 ч.

Объркани мисли !!! 

  Поезия
1758 0 4

                        Сивкав дим и тъжни мисли...                                   
                             Спомени бледи и надежди празни...                     
                             Една звезда и безброй горчиви луни.                     
                             Любов далечна, скрита                                             
                             дълбоко в душата.                                                        
                             Чувства странни, смесени, подлудяващи.           
                             Близост бленувана, чакана, нереална.                
                             Душа - изгубена, самотна, открадната.                
                             Една мисъл постоянна, сладко-горчива,             
                             нежен шоколад, отрова гореща.                            
                             Мисъл-птица, летяща към теб.                              
                             Един човек с безброй мечти и хиляди чувства, 
                             разпиляни из ливадите, засяти с надежди.        
                             Птица бяла, лети в пурпурно следобедно небе. 
                             Празнота прохладна, вледенява едно сърце.     
                             Един стих тъжен, объркан, недовършен...
      

© Ан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??