6.10.2009 г., 16:50 ч.

Объркани сезони 

  Поезия » Любовна
627 0 6

Някой сякаш обърка сезоните,
през декември - рози цъфтят.
Тази зима в портокалово свети
и пеперуди пъстри летят.


Тази зима е някак различна,
морето ласкаво гали брега.
Птици и вятър в едно танцуват,
въздухът - огнен. Трепти.


Тази зима с тайнство и песен
любов преброди в моето сърце.
От чувства горещи то бие лудо,
с лъчи от нежност топи ледове.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??