28.03.2007 г., 18:06 ч.

Объркано 

  Поезия
489 0 2
 Кипя от енергия
 и умирам от нея...
 Енергия, взета от Теб,
 а на Теб - подарена мечта.
 
 Дали енергията ме нерви
 или безсилието далече от Теб, 
 или нервят ме безсилните чувства,
 обзели ме в този ден?
 
 Не искам нищо да взема,
 само енергията подарявам на Теб,
 запази си спомен за мене
 за миг във мечта от сърце...
 
 И нека ми вземат и нервите,
 само да оставят енергията,
 която като пролетта
 ще погали в слънчев ден твоята душа.
 
 И тогава енергията, подаряваща чувства,
 ще бъде самата щастлива,
 защото няма да е пусто
 там, където с моята усмивка отива.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Запази си енергията за хубавите мигове! Поздрав и от мен!
  • Много енергично! И стига си се нервил. Поздрав!
Предложения
: ??:??