23.02.2013 г., 11:03 ч.

Обърнат свят 

  Поезия » Любовна
512 0 0

Когато Любовта ти обърне света -
побеляваш за по-малко от 20 дни,
трепериш всеки ден,
спиш по 20 минути и въпреки това
не се чувстваш изморен,
защото вярваш в себе си и в нея,
знаеш, че денят минава
и назад остава,
и очакваш друг да дойде -
точно този, в който се обажда Тя
и ти казва с нежния си глас -
Ела ми помогни с багажа!
Идвам си у нас!
И продължаваме си пътя двама,
защото Любовта Ни е голяма!
Въпроси никой не задава,
очи с очи намират се тогава,
и две тела споделят топлина,
това е Нашата Съдба!

D.E.H.

© Олег Деков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??