12.06.2011 г., 23:24 ч.

Обърната чаша 

  Поезия » Източни форми
650 0 4

от бъдещето необлизани

отцедени капки "сега" по ръба

за минали мъже с Ега

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??