10.06.2012 г., 13:40 ч.

Оцелял 

  Поезия » Друга
467 0 1

                                                                             Оцелял


За нов живот сили събрах
и успях да оцелея!
Стари грешки не допускам!
От дъното се изкачих на върха!
Оцелях, защото не поглеждам назад,
оцелях... не се предадох, макар че
паднах от високо.
Всичко се промени и напук на всичко,
успях да се справя!
Фондацията, надежда, отново функционира.
Оцелях и ще оцелявам занапред!
Всичко мога да постигна, без на някого
силата да задигна, сам мога да се повдигна
и оцелях, след като бях смъртоносно
отровен!


© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??